Τεχνικές Tapping EFT Tapping για γονεις with Ελένη Βαρδάκη

EFT Tapping για γονεΙς

EFT Τapping για γονεις ή EFT (Emotional Freedom Techniques). Το EFT έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά ως “Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης“. Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά οφέλη του EFT Τapping και μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας στην αντιμετώπιση συναισθηματικού μπλοκαρίσματος και στην βελτίωση της γενικότερης ευεξίας.

Η πρακτική του EFT εφαρμόζεται με διαφορετικούς τρόπους:

  • 1:1 συνεδρίες με έναν επαγγελματία EFT
  • Ομαδικές συνεδρίες/σεμινάρια Group EFT Tapping
  • Self directed/μόνος σου

Η Ελένη Βαρδάκη, πιστοποιημένη EFT Tapping Coach, προσφέρει ατομικές και ομαδικές υπηρεσίες EFT Tapping για γονεις διαδικτυακά και διά ζώσης. 

ΤΙ Ειναι το EFT Tapping?

EFT Tapping για γονεις

«Πλέον πριν μπω στο δωμάτιο του γιού μου, που ξέρω ότι παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια, κάνω ένα σύντομο tapping και ηρεμώ. 

Έτσι καταφέρνω να μην έχω θυμό όταν τον αντικρύσω, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι αψιμαχίες!!»

Πατέρας δύο παιδιών

«Η τεχνική του EFT με βοηθάει πολύ στην καθημερινότητά μου, στις στιγμές που παρασύρομαι από το άγχος και τα δύσκολα συναισθήματά μου. Είναι υπέροχο εργαλείο και πολύ αποτελεσματικό. Δουλεύει κάθε φορά!

Εξαιρετική η εμπειρία μου στον κύκλο μαθημάτων με την Ελένη και τη Σάρα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι πολύ υποστηρικτική, ζεστή, φιλική και με πολλή γνώση και μεράκι σου διδάσκουν αυτήν την υπέροχη τεχνική! Την προτείνω ανεπιφύλαχτα!»

Mητέρα δύο παιδιών

Eleni Vardaki - educational articles and collaborations for individuals and schools

Η Ελένη Βαρδάκη είναι πιστοποιημένη στο θεραπευτικό coaching με χρήση tapping, γνωστές και ως Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (EFT Tapping Level 3, EFT International, UK). Δουλέυει με ομάδες γονέων που θέλουν να μάθουν να διαχειρίζονται το στρες και να ρυθμίζουν τα δικά τους έντονα συναισθήματα σε σχέση με το παιδί τους, καθώς και να υποστηρίζουν τα παιδιά σε περιόδους έντονου στρες, όπως σε σχολικές εξετάσεις.

Γεννημένη στη Ζιμπάμπουε, έζησε σε 6 διαφορετικές χώρες ως παιδί και ενήλικας προτού έρθει να ζήσει και να εργαστεί στην πατρίδα της, την Ελλάδα, για πρώτη φορά το 2012. Μέχρι να ολοκληρώση την εξειδίκευση της ως EFT coach το 2020, εργαζόταν ως δασκάλα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία της Αθήνας και της Αγγλίας.

Parent group in Kifisia with Sara Strieth-Vatsellas

Η Σάρα Στρίτ-Βατσέλλα είναι ψυχολόγος και συνθετική ψυχοθεραπεύτρια, η οποία αγαπάει να δουλεύει θεραπευτικά με εφήβους και γονείς, προσφέροντας ψυχοεκπαίδευση από τη θετική ψυχολογία, στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Έχει εργαστεί στο εθνικό σύστημα υγείας της Ελλάδας και της Αγγλίας, σε σχολεία, σε δημοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας και από το 2009 όπου έλαβε το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας εργάζεται πλέον ιδιωτικά. Πρόσφατα άνοιξε το Space to Talk, Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας, στην καρδιά της Κηφισιάς και ολοκλήρωσε την βασική εκπαίδευση στις Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (EFT Tapping Level 2) με πιστοποίηση απο την EFT International, UK.