Περιγραφή: Ένα θερινό βιωματικό εργαστήριο στην Αθήνα για κορίτσια ηλικίας 16-19 ετών.

Friday 6th June | 10: 30- 13:30

Σε αυτό το εργαστήριο θα: 
1) Εξερευνήσουμε το πώς η δαπάνη υπερβολικού χρόνου στο τηλέφωνό μας ή στα κοινωνικά μέσα επηρεάζει τη διάθεση και την ενέργειά μας.
2) Ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας και την υγιεινή εικόνα του σώματός μας.
3) Διερευνήσουμε διαφορετικούς τρόπους αυθεντικής έκφρασης του εαυτού μας και ουσιαστικής επικοινωνίας με τους άλλους.

Συντονιστές σεμιναρίου: Ελένη Βαρδάκη, σε συνεργασία με την Αλεξάνδρα Κατσαρού.

Κόστος συμμετοχής : 50€

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, απαραίτητη η κράτηση. 
Δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Registration form:

 

Για ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας με inbox, ή στο info@twendedanceproject.com ή καλέστε μας στο 2102826727.

Λίγα λόγια για εμάς..

Ελένη Βαρδάκη: Η Ελένη εχει εκπαιδεύσει 3.000+ σπουδαστές ως καθηγήτρια στην τάξη, διευθύντρια τμήματος και προσωπικός μέντορας κατά τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει σπουδάσει Ιστορία στο University of Liverpool και Μεθοδολογία και Έρευνα Εκπαίδευσης στο University of Cambridge.Μέσα από την εμπειρία στην εκπαίδευση πιστεύει ότι η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης είναι κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων των εφήβων. Είναι συντονίστρια σεμιναρίων και βοηθά εφήβους/νέους να έχουν λιγότερο στρες, μεγαλύτερη συγκέντρωση και να εμπνευστούν για το μέλλον τους.

Αλεξάνδρα Κατσαρού: Η Αλεξάνδρα είναι χοροθεραπεύτρια και δασκάλα μπαλέτου. Παράλληλα, με τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών ολοκληρώνει τις σπουδές της στη διδασκαλία κλασικού μπαλέτου μέσω της Royal Academy of Dance, καθώς και την εκπαίδευσή της στην αφροαμερικάνικη τεχνική χοροθεραπείας μέσω της Πρωτόγονης Έκφρασης στο Παρίσι. Έχει ζήσει στη Γαλλία, στην Ελλάδα και στην Κένυα διδάσκοντας κλασικό μπαλέτο, διεξάγοντας έρευνα για τη θεραπευτική και ανθρωπολογική διάσταση του χορού και συντονίζοντας ομάδες χοροθεραπείας με διαφορετικές θεματικές με χορευτές μπαλέτου, με γονείς και παιδιά και με παιδιά με ειδικές ανάγκες, με άτομα με διατροφικές διαταραχές. Το 2017 ιδρύει το Twende Dance Project, ένα σύγχρονο κέντρο χορού, πολιτισμικού διαλόγου, έκφρασης και δημιουργίας.

Friday 6th June | 10: 30- 13:30 

Κόστος συμμετοχής: 50€
Περιορισμένος αριθμός θέσεων, απαραίτητη η κράτηση. Eπικοινωνήστε μαζί μας με inbox, ή στο info@twendedanceproject.com ή καλέστε μας στο 2102826727.

Δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο!
https://goo.gl/forms/tZcftLYQT1ZvBTat1

Twende Dance Project
Κοντογιάννη 5, Τ.Κ 14123, Λυκόβρυση Αττικής
Τ. 210.2826727 | Μ. 6946 852 154
FB: Twendedanceproject
info@twendedanceproject.com

Share This